Продуктите:
1 блат пандишпанов/ванилов или шоколадов/
или 2 пакета бисквити /около 400 гр/
3-4 с.л.крема сирене тип"Филаделфия"
2 с.л. краве масло
шоколад
шарени пръчици за украса
Правя блата/бисквитките/ на трохи.Прибавям крема сиренето,мекото масло и замесвам тесто.Тестото не трябва да е сухо,но не трябва и да лепне по пръстите/при нужда може да се добави още малко крема сирене или бисквитки-блат/. Правя топки с големината на орех и нареждам върху хартия за печене.Разтапям шоколада,като прибавям малко олио .Топвам върха на пръчицата в шоколада и я забождам в тестото.Слагам във фризер за около 10-15 мин.След това потапям cake pop-а в разтопения шоколад и забождам в стериопор,за да се втвърди шоколада.Украсявам веднага,докато шоколада не е стегнал.
И понеже не ми стигнаха пръчиците, с останалата смес направих бонбони.Приготвянето е по същия начин.
Enjoy!
Няма коментари:
Публикуване на коментар